лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд

Джонні Депп виграв суд проти Ембер Герд
Джонні Депп, якому 9 червня виповниться 59 років, отримав справді розкішний подарунок, вигравши справу про наклеп проти колишньої дружини Ембер Герд.

Суд ухвалив, що Джонні не бив її і не наражав на сексуальне насильство, а також зобов'язав актрису виплатити ексчоловіку $15 млн, повідомляє Daily Mail. Усі ЗМІ, які надрукували її неправдиве есе, мають дати спростування.

На обговорення вердикту присяжні витратили трохи менше трьох днів.

Щодо Герд, то їй присуджено компенсацію у розмірі $2 млн замість $100 млн, які вона вимагала у зустрічному позові проти колишнього чоловіка.



На оголошенні вердикту присяжних була лише Герд, а Депп у цей час перебував у Великій Британії в турі з легендарним гітаристом Джеффом Беком. За словами джерел, це було заплановано набагато раніше, ніж стало відомо про дату останнього засідання.

Актриса з'явилася в суді в чорній сукні і виглядала схвильованою, а під час оголошення вердикту дивилася в підлогу, не зводячи очей.

Рішення присяжних стало кульмінацією шеститижневого судового розгляду, який транслювався у прямому ефірі одразу на кількох платформах.

Читайте також: Тарабарова показала, як її 3-річний син грається на потрощеному майданчику

Цей суд був для експодружжя вже другим після їхнього розлучення у 2016 році. Депп програв справу про наклеп проти британської газети у Високому суді в Лондоні 2020-го, коли суддя ухвалив, що це "практично правда", що він бив дружину.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 650


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook