лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ембер Герд програла суд Джонні Деппу в сережці-бджілці від Gucci

Ембер Герд програла суд Джонні Деппу в сережці-бджілці від Gucci
Ембер Герд програла суд Джонні Деппу в сережці-бджілці від Gucci.

На цей кумедний символічний факт звернули увагу користувачі Twitter, які постійно уважно стежили за процесом у справі про наклеп.

Фанати згадали вірусний ролик у TikTok, на якому зірка "Аквамена" розповідала суду присяжних "несамовиту" історію про те, як під час сварки з Джонні Деппом її собака наступила на бджолу. Коли адвокати актора помітили, що несподіваний факт з історії колишньої дружини зірки "Піратів Карибського моря" не має жодного стосунку до справи, акторка дуже поморщила, ніби побачила щось вкрай неприємне, і продовжила описувати інцидент.

Після того як відео потрапило в TikTok, користувачі стали вигадувати смішні фрази в риму "мій собака наступив на бджолу". Ця фраза стала символом безглуздості аргументів Ембер Герд, яка намагалася переконати присяжних у тому, що колишній чоловік бив її.



Тепер користувачі Twitter продовжують жартувати на тему "мій собака наступив на бджолу" в контексті програної Ембер Герд справи про наклеп і дивуються, навіщо акторка одягла ту саму сережку з бджолою в день винесення судового рішення.

Читайте також: Тарабарова показала, як її 3-річний син грається на потрощеному майданчику

"Все ще знущаєтеся з нас навіть у день вироку?? Ця проклята сережка у вигляді бджоли?!?!" — Написала одна з користувачок Твіттера.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 889


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook