лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку

Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку
Артистка поскаржилася на погану розтяжку і порівняла себе з донькою Лаурою, у якої фізична форма набагато краще.

Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі і розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.



Слава Камінська в Insta Stories поскаржилася численним шанувальникам і своєму тренеру на погану фізичну форму. У відеоролику артистка заявляє, що її 7-річна донька Лаура, яку вона народила від колишнього чоловіка Едгара Камінського, володіє кращою розтяжкою, ніж вона сама. Також дівчина пожартувала що вона "йог рівня Бог".


Більш того, Камінська назвала себе "сестрою Буратіно", по суті порівнюючи себе з колодою. Після хвилинки самокритики артистка незадоволено звернулася до свого тренера і запитала, коли вони вже нарешті зустрінуться, щоб подруга допомогла їй привести себе до ладу.

Читайте також: Слава Камінська влаштувала "сімейний" день з учасником "Холостячки" і донькою

"Котик, Лаура розтягнута краще, ніж я. Я перетворилася на сестру Буратіно, якщо що. Коли ми вже зустрінемося і розтягнемося, щоб я була гарна?", - сказала Слава Камінська на відео.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 777


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook