лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як виглядає танцівник Kalush Orchestra КилимМен без костюма

Після перемоги на Євробаченні-2022 про український гурт Kalush Orchestra говорять у різних куточках світу. Тепер увага прикута до кожного з учасників колективу. Зокрема, багатьох шанувальників цікавить, як виглядає без маски харизматичний танцівник МС КилимМен.

Запальний брейкданс танцівника Kalush Orchestra не зміг залишити байдужими прихильників колективу. КилимМен ніколи не з'являється на сцені без костюма килима, який повністю закриває обличчя та тіло. А у реальному житті хлопець надає перевагу звичайному одягу та не одягає сценічне вбрання.



Справжнє ім'я КилимМена – Влад Курочка. Йому 23 роки, родом з міста Коломиї Івано-Франківської області. Близько 12 років він займається танцями й усю майстерність показує на сцені. В інстаграмі Влад публікує фотографії без сценічного костюма, у звичайному одязі. У мережі можна побачити кадри КилимМена з буденного життя, що привертають увагу його шанувальниць.

Як виглядає танцівник Kalush Orchestra КилимМен без костюма




У коментарях під фото фанатки засипають Влада компліментами. Він став одним з найпопулярніших і найкрасивіших артистів українського шоу-бізнесу. Жодна публікація танцівника не залишається без уваги публіки.

Читайте також: Украинская группа Kalush Orchestra выиграла Евровидение-2022

"Краш всіх україночок! І для мене теж!"
"Найгарніший!"
"Одразу видно, що це український парубок!"
"Крутезний!"
"Мамо, я закохалась!"
"Яка гарна усмішка!"
"Як завжди, неперевершений!"скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 533


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook