лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування

Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування
Співачка, яка спочатку повинна була представляти Україну на "Євробаченні-2022", відверто розповіла, як її жорстоко хейтять.

Відома українська виконавиця і фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч осіб.



Ні для кого не секрет, що саме Аліна Паш повинна була представляти Україну на "Євробаченні" цього року. Але через скандал з незаконним перетином кордону з окупованим Кримом пару років тому і через концерти в РФ співачку дискваліфікували. Замість неї поїхали її головні конкуренти - гурт Kalush Orchestra, який якраз таки і переміг у фіналі конкурсу, який відбувся 15 травня.


Як з'ясувалося, співачка все ще "залишається тотальним ворогом для певного кола суспільства". Вона розмістила відвертий пост, в якому розповіла про цькування хейтерів. Дівчина нагадала, що намагається робити все можливе для перемоги України та її постраждалих громадян, але деяким цього недостатньо. Більш того, вона підкреслила, що давно усвідомила свої помилки минулого і вибачилася.

"Стараєшся робити все що можеш для України, визнаєш і перепрошуєш за помилки минулого, але все одно залишаєшся тотальним ворогом для певної публіки, бо вочевидь до справжніх ворогів дотягнутись важкувато, а так є розрада – завжди можна вколоти свого улюбленого антигероя на трендах соцмереж. І закривати очі на гірші і свідомі прояви інших діячів, бо не модно", – висловилася артистка.

Аліна Паш зазначила, що так працює громадська думка та інтернет. За її словами, вона розуміє, чому так відбувається і вже давно приймає хейт в свою сторону.

Читайте також: Аліна Паш розповіла про спілкування з родичами з Росії

"Та нічого, товариство, всі Ми навчимося бачити ширшу картину, дивитися в деталі, визнавати помилки і вибачати одне одного, бо це ознака сильного й свідомого суспільства, яким Ми точно стаємо, за яке зараз відчайдушно боремось", - зазначила співачка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 729


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook