лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Син Бекхема зробив несподіване зізнання про свій шлюб

Молодяга не цього очікував від сімейного життя.

Вже через лічені тижні після весілля зіркового сина та його молоду дружину заїв побут.

Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц, що одружилися недавно, розповіли, як їм живеться в шлюбі. Син футболіста та моделі, якому всього 23 роки, поскаржився на нудьгу та монотонність сімейного життя.



«Ми почуваємося вже літньою сімейною парою, якщо чесно. Нам рано вставати на роботу, тому ми лягаємо вже о восьмій вечора, дивимося наше улюблене шоу і засинаємо», - розповів він.

Цей вислів викликав інтерес психолога Михайла Зотова. Він зазначив, що відчуття віку – це особистісна особливість людини. За словами експерта, є три види віку – паспортний, фізіологічний та психологічний. І коли людина відчуває себе старшою за свої роки, це говорить про якусь внутрішню незадоволеність.

Читайте також: Старший син Бекхемів зіграв розкішне весілля

«Дехто каже: “Ось мені 55, але я почуваюся на 35! Я чудово почуваюся!” І при цьому немає переживань. А якщо у 23 чоловік почувається старшим, ймовірно, він міг уже чогось досягти і щось зробити, а далі не бачить, як можна реалізувати себе. Це неправильно, у такому віці життя тільки починається і попереду все найцікавіше», - сказав психолог у розмові з редакцією PopCornNews.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: popcornnews.ru  Переглядів: 1 051


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook