лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

57-річна супермодель Пауліна Порізкова позуе в бікіні (ФОТО)

Супермодель Пауліна Порізкова залишила своїх шанувальників в захваті від її неймовірної статури.

Супермодель Пауліна Порізкова приголомшила шанувальників своїм пресом і приголомшливою статурою, надівши відвертий купальник. Клацання сталося, коли вона зачепила ейджистських тролів.



Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Супермодель Пауліна Порізкова залишила своїх шанувальників в захваті від її неймовірної статури в приголомшливому знімку в бікіні.

57-річна супермодель Пауліна Порізкова позуе в бікіні (ФОТО)

Приголомшливо виглядаючи на шикарному знімку, вона демонструє свій прес. 57-річна супермодель обрушилася на троля-ейджиста, який прокоментував її зовнішній вигляд і вік.

У пості вона також висловила своє розчарування з приводу людей, які так чинять.

"Ось хороший коментар підписника, який повторює кілька інших. Жінка 57 років "занадто стара", щоб позувати в бікіні — незалежно від того, як вона виглядає", - почала Пауліна в підписі.

"Тому що "старий" - це "потворний". Я отримую подібні коментарі кожен раз, коли публікую фото свого тіла".


Читайте також: Солістка The Pussycat Dolls оголилася заради зухвалих фото на пляжі

Вона додала: "Це ейджистська ганьба, від якої у мене оскома. Літні чоловіки виділяються, а літні жінки потворні. Краса приємна для очей, частково тому, що вона трохи прісна, нешкідлива. Її легко сприйняти і легко забути. Краса може бути гострою. Вона може поранити тебе і залишити шрам. Щоб сприймати красу, потрібно вміти бачити. Ось чому я вважаю, що з віком ми стаємо красивішими. Ми заслужили свою красу, ми розуміємо, що це таке, і ми можемо бачити її набагато краще".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 252


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook