лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Оля Цибульська спробувала позбутися зморшок за допомогою курячих яєць

Оля Цибульська спробувала позбутися зморшок за допомогою курячих яєць
Співачка показала, на що готова піти, щоб позбутися зморшок і домогтися ліфтинг-ефекту, як в салоні.

Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей..



На офіційній сторінці популярного шоу "Ранок з Україною" в соцмережі Instagram опублікували фрагмент з нової цікавої рубрики, яку веде Оля Цибульська. Співачка із зірковими гостями тестує різні б'юті-лайфхаки і розповідає про результати українцям в ефірі.


Цього разу Цибульська разом з телеведучою Анастасією Кошман, яка до того ж є професійним косметологом, з'ясувала, чи можливо позбутися вікових зморшок за допомогою засобів, які є під рукою у кожної господині.

Співачка використовувала курячі яйця, щоб домогтися ліфтинг-ефекту, як в салоні, і виглядала при цьому дуже кумедно. Хоч запах і відчуття їй не сильно сподобалися, але в підсумку вона була задоволена результатом процедури - обличчя стало світліше, а шкіра м'якше.

[media=https://www.instagram.com/p/CdgVmHwKfbT/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d1a2ead4-6d16-4b22-b5b4-edb1e0c598d8]
Читайте також: Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі

Користувачі соцмережі розбилися на два табори - деякі подякували дівчат за гарний настрій і привід посміхнутися, інші не оцінили те, що вони в такий важкий для країни час розважаються.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 556


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook