лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес похвалилася новим яскравим вбранням у стилі бохо

Дженніфер Лопес похвалилася новим яскравим вбранням у стилі бохо
Американська співачка Дженніфер Лопес має особливе відчуття стилю. 52-річна артистка з роками зовсім не змінюється – не старіє ані її зовнішність, ані правила у виборі одягу. Цього разу знаменитість вразила своїм зовнішнім виглядом, коли прибула на ланч із друзями.

До об'єктивів папараці Дженніфер Лопес потрапила в Лос-Анджелесі. 52-річна артистка передала ключі паркувальнику та попрямувала до закладу. Виглядала вона дуже яскраво.



Для виходу у світ виконавиця вибрала вбрання у стилі бохо – довгий в'язаний кардиган з бахромою кремового відтінку, кремову водолазку, симпатичну спідницю-міді в принт, а також рожеві чоботи-панчохи без носків. Вона доповнила свій образ улюбленими масивними сережками-кільцями, великими круглими сонцезахисними окулярами та взяла невелику сумочку.



Читайте також: Дженніфер Лопес у ніжній квітковій сукні похвалилася вбранням для великодньої вечірки

Волосся вона прибрала в "мальвінку", а також нанесла ніжний нюдовий макіяж. Примітно, що зовсім недавно в США пройшов щорічний Бал Інституту костюма, на якому мала з'явитися Дженніфер Лопес. Шанувальники з нетерпінням чекали, коли артистка прикрасить червону килимову доріжку у черговому ефектному вбранні, але вона пропустила захід. Натомість вона потрапила в об'єктиви папараці під час прогулянки зі своїм нареченим – актором Беном Аффлеком.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 3 685


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook