лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дженніфер Лопес у ніжній квітковій сукні похвалилася вбранням для великодньої вечірки

Дженніфер Лопес у ніжній квітковій сукні похвалилася вбранням для великодньої вечірки
У неділю, 17 квітня, католики відзначали Великдень. У США та Великій Британії багато знаменитостей збиралися сім'ями, влаштовували полювання за великодніми яйцями та отримували подарунки. Свято відзначала і американська зірка Дженніфер Лопес, яка похвалилася перед фанатами своїм весняним вбранням.

Зірка фільмів "Весільний переполох" та "Вийду за тебе" в особистому обліковому записі в Інстаграм опублікувала фото, зроблені на території її нинішнього будинку в Лос-Анджелесі. Зараз Дженніфер Лопес та Бен Аффлек зайняті пошуком спільного будинку, який вони хочуть купити та розпочати повноцінне спільне життя у власному житлі.



У кадрі Джей Ло постала у красивій довгій білосніжній сукні з об'ємними рукавами з весняним квітковим малюнком та зображенням пташок. Образ вона завершила кремовими туфлями на височенному підборі та прихованій танкетці, зеленій сумочці на золотому ремінці та прикрасами. Волосся співачка прибрала в тугий пучок і нанесла яскравий макіяж з акцентом на очах, а губи підкреслила нюдовою помадою.


"Ситуація – Великодня неділя", - зазначила у публікації Дженніфер Лопес.

Читайте також: На пальці Дженніфер Лопес помітили заручальну каблучку з діамантом

Зовнішній вигляд зірки зібрав безліч захоплених відгуків від її підписників.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 104


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook