лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Старший син Бекхемів зіграв розкішне весілля

Старший син Бекхемів зіграв розкішне весілля
У мережу потрапило кілька знімків із розкішної весільної церемонії Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц.

Старший син Девіда та Вікторії Бекхем, 23-річний Бруклін Бекхем одружився з дочкою відомого американського мільярдера 27-річною Ніколею Пельтц. Декілька разів молоді були змушені відкласти весілля через COVID-19, проте днями вони провели церемонію одруження, зібравши близько 500 гостей.



Вінчання Брукліна та Ніколи пройшло у сімейному маєтку нареченої у Палм-Біч, Флорида. Як пише Daily Mail, закохані виконали єврейські весільні звичаї, включаючи розбитий келих, 6-секундний поцілунок та традиційні благословення. А ось другу церемонію зірки планують провести у Великій Британії, в елітному маєтку Котсуолд-Хілс.


Примітно, що молодята захотіли провести закриту церемонію та попросили гостей не публікувати фото у своїх соцмережах. Попри це, у ЗМІ потрапило кілька знімків із весілля.


Читайте також: Стало відомо, як пройде весілля Бекхэма і Пельтц

Серед запрошених зіркових гостей на весіллі Брукліна Бекхема та Ніколи Пельтц були Гордон Рамзі, Єва Лонгорія, Серена та Вінус Вільямс, а також Снуп Догг, який виступив на святкуванні як діджей. Серед оголошених раніше гостей також були принц Гаррі та Меган Маркл, Ніколь Річі, Джіджі Хадід, Елізабет Херлі, Жизель Бундхен і учасниці групи Spice Girls.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 431


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook