лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катерина Кухар розповіла, як рятувала дітей, коли почалася війна

Катерина Кухар розповіла, як рятувала дітей, коли почалася війна
Коли почалася війна, українська балерина Катерина Кухар разом із чоловіком перебувала за кордоном. Їхні діти були у різних частинах України: син на Закарпатті, донька – у Києві. Зірковій матусі довелося пережити багато важких миттєвостей, чекаючи, поки її дітей привезуть до неї.

В інтерв'ю прима-балерина Національної опери та балету розповіла, як дізналася про початок війни:



"Коли дзвонить близька людина, плаче в трубку і каже, що почалася війна, бомбять Бориспіль – стан повного шоку та безпорадності. Я взагалі не розуміла, що робити, як мені дихати та рятувати дітей".

Разом з Олександром Стояновим Катерина Кухар дісталася угорського кордону, звідки забрали свого сина. 10-річний Тимур разом із кумами танцівниці був змушений шість годин пішки переходити кордон, бо там була 40-кілометрова черга з авто.


"Ми забрали Тимура з кордону в день його народження (26 лютого – примітка Редактора). Коли я його зустріла, дуже плакала", - зауважила Катерина Кухар.

Наступного дня до мами приїхала 6-річна Настя, шлях якої до кордону теж був нелегким.


Читайте також: Екатерина Кухар рассказала про потерю ребенка

"Настю з нянею вивозили мої друзі. Зламалася машина. Їхали через Білу Церкву, де все відбувалося в той момент - я дуже хвилювалася, думала, збожеволію. Вони ночували в якомусь старому будинку без світла, води, добиралися на перекладних. Я горіла в пеклі", - зізналася зіркова матуся.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 390


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook