лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталка Денисенко розкритикувала бойфренда Аліни Гросу, російського актора

Наталка Денисенко розкритикувала бойфренда Аліни Гросу, російського актора
Актриса дорікнула Романа Полянського у замовчуванні агресора та не бажанні коментувати війну в Україні.

Українська актриса Наталка Денисенко публічно розкритикувала мовчазну позицію бойфренда Аліни Гросу – російського актора Романа Полянського. Вже довгий час артист живе в Україні, проте після нападу російських військ він жодного разу не прокоментував те, що відбувається.



На своїй сторінці в Instagram Денисенко зазначила, що вважає неприйнятою мовчазну позицію російського актора, який живе та працює в Україні. На її думку, він, як інфлюєнсер, має доносити правдиву інформацію до громадян Росії, які надто дезінформовані.

"Ще цікаво, чому мовчить "актьор", який пригрівся у нас в Україні?" — написала Наталка Денисенко.


Своє обурення актриса аргументувала тим, що її чоловік — актор Андрій Федінчик — перебуває у територіальній обороні та всіляко допомагає у протистоянні російським окупантам. У той самий час більшість артистів продовжує залишатися у тіні, бояться висловити свою позицію і не коментують війну, розв'язану РФ.

"Чому мені важливо зрозуміти позицію такої людини? Тому що мій чоловік готовий йти в оборону та захищати нашу країну та всіх, хто в ній перебуває. Я розумію, що кожен воює по своєму, але коли публічна людина ніяк не висловлюється у своєму Instagram, це значить замовчування! І я вважаю, що такі емігранти з рошляндії, які мовчать, мають геть їхати з України!" — додала Денисенко.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 712


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook