лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

"Холостячка" Злата Огнєвіч пригадала минуле, якого варто соромитися

"Холостячка" Злата Огнєвіч пригадала минуле, якого варто соромитися
Артистка поділилася з українцями своїми думками. Потрібно завжди вміти прощати.

Відома українська артистка, а також "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася з українцями своїми думками про майбутнє. Не потрібно постійно жити спогадами.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує актуальну інформацію про ситуацію в країні, а також розповідає про своє життя в період війни.



"І просто.... не шукати присутність у відсутності. Не думати про вірність і вічність. Залишити хороші історії книгам, знайти сміливість йти своїм шляхом. Дозволити пам'яті жити і не соромитися минулого. Зробити зі свого минулого карту і дослідити, як далі досліджував свою музу – Галу" - йдеться в повідомленні під постом.


Далі вона зазначила, що дуже важливо, для того, щоб пробачити - не обов'язкова присутність іншої людини. Все тому що, прощення-це вибір і почуття, яке народжується у вас в глибоко в душі. Це дуже проста істина, яку, на жаль, розуміють не всі відразу. Стільки помилок буде допущено, перш ніж ви знайдете душевний спокій. Але, все це досвід і життєві уроки.

"Одного разу ти будеш щиро вдячний за те, що зробив цей вибір" - підсумувала свій пост Злата Огнєвіч.


До слова, не так давно вона розповіла, що через війну вона відчуває сильний стрес, і це позначається на її організмі. Наприклад, значно погіршився апетит.

Читайте також: Злата Огнєвіч взяла в руки автомат (ФОТО)

"Останнім часом я дуже мало їм, максимум 2 рази на день, іноді навіть один. Все через стрес. У мене просто більше не лізе" - каже артистка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 2 031


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook