лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сніжана Бабкіна показала рідкісне фото з чоловіком та молодшим сином після переїзду до Європи

Сніжана Бабкіна показала рідкісне фото з чоловіком та молодшим сином після переїзду до Європи
Сергій Бабкін невдовзі після початку бомбардування у його рідному місті Харків вирішив забрати свою сім'ю у безпечне місце. Музикант разом із дружиною та трьома дітьми (один прийомний – син Сніжани від першого шлюбу, та двоє спільних – Веселіна та Єлисей) перетнув український кордон і опинився в Європі. Там артист бере участь у благодійних концертах, виступає з іншими українськими артистами, збираючи гроші на допомогу Україні.



Після хвилі хейта на адресу Сергія Бабкіна, якого звинувачували в тому, що він втік, дружина зірки заступилася за коханого. Співак мав усі підстави і права виїхати з країни, тому що він – багатодітний батько, до того ж за останній рік він мав три операції на очах, бо ледь не втратив зір.

В особистому акаунті в Інстаграм Сніжана та Сергій Бабкіни рідко діляться сімейними фото, більше розповідаючи про жахіття війни. Але дружина музиканта вирішила розповісти й про приємні новини. Під фото, на якому вона постала з Сергієм та їхнім молодшим сином Єлисеєм, вона написала:

Читайте також: Григорій Решетник показав рідкісне фото зі старшим сином у день його народження

"Мої діти не дають мені розкиснути. Вчора Єлісей дивився урок з англійської мови і на самому початку він голосно відповів: "Ми з України!!!" Він сказав це українською мовою. При тому, що він цю мову ще не вчив. І в цей момент у мене з'явилася величезна гордість, сила, віра! Мої діти дають мені силу! Наші воїни народжують гордість! Мої люди вселяють віру! Коли є такий захист, то зникають будь-які сумніви і ти знаєш, що все буде добре", - зазначила Сніжана Бабкіна у публікації.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 172


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook