лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Міккі Рурк заповів усе своє майно українцю

Міккі Рурк заповів усе своє майно українцю
Актор не може обходитися без свого помічника з України.

Голлівудський актор Міккі Рурк, який нещодавно закликав США та НАТО озброїти Україну, заповів усе майно своєму українському помічнику.

Як розповів актор в інтерв'ю Ксенії Собчак, Дмитро Корнійчук за вісім років став для нього дуже близькою людиною і не може без нього обходитися.



"Це найважливіша людина для мене у світі! Я навіть свою домашню адресу запам'ятати не можу. Без Діми взагалі пропаду", - зізнається Міккі Рурк.

Зірка Голлівуду вирішила все своє майно залишити Дмитру.

"Я все Діме залишив, взагалі все! Ми з ним говорили про те, що мене покладуть у труну з песиками. Коли помре Діма, тримати собачок буде він", - сказав актор

Статки Міккі Рурка, як раніше повідомляло Celebrity Net Worth, оцінюють у 10 мільйонів доларів. Також знаменитість має апартаменти на Манхеттені.

За словами самого Дмитра Корнійчука, з Міккі Рурком він познайомився випадково, коли переїхав з України до США. Вони мали спільного знайомого, який викладав актору російську мову.

Читайте також: Міккі Рурк висловився про секс-скандал з Вайнштейном

"На той час Міккі був у стосунках із дівчинкою з України. І він мені просто зателефонував і запропонував роботу помічником, і я погодився. Я не ставив йому жодних запитань. Він мені ставив запитання, чи вмію я керувати машиною... Міккі не самостійний, напевно, тому я в нього і працюю. Він дуже творчий, тому він завжди в процесі, в якихось думках, сценарії він пише самостійно", - розповів Дмитро Корнійчук

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 2 594


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook