лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

На пальці Дженніфер Лопес помітили заручальну каблучку з діамантом

На пальці Дженніфер Лопес помітили заручальну каблучку з діамантом
52-річна американська співачка та актриса Дженніфер Лопес дала ЗМІ привід заговорити про те, що, ймовірно, цього разу стане дружиною Бена Аффлека, після того, як папараці "зловили" її на шопінгу в Калвер-Сіті з 14-річною дочкою Еммою.

Приводом для таких чуток стала обручка з великим діамантом на безіменному пальці лівої руки знаменитості, пише Daily Mail.

Вона виглядала розкішно в максісукні з квітковим принтом та туфлях на каблуках тілесного кольору. Волосся вона зібрала в недбалу зачіску, а образ доповнила круглими сонцезахисними окулярами та жовтою сумочкою, зв'язаною гачком. Емма була в широких джинсах, светрі оверсайз та кедах.


Вже в магазині Джей Ло повернула обручку, сховавши діамант, щоб не привертати ще більше уваги. За інформацією таблоїду, акторка в магазинах HD Buttercup та DL Рейн придивлялася до меблів у свої нові апартаменти.



Журналісти зв'язалися з представниками пари, щоб отримати коментарі щодо заручин, але відповіді поки не отримали.

Читайте також: Крістіна Остапчук обурилася порваними речами для переселенців

Однак чутки про те, що пара готова до спільного сімейного життя, стають дедалі наполегливішими. Так, Бен і Дженніфер купують будинок вартістю $50 млн в одному з найпрестижніших районів Лос-Анджелеса, Бел-Ейр, де помістяться не тільки вони, а і їхні діти, яких у Лопес двоє, а в Аффлека — троє. В особняку 10 спалень та 17 ванних кімнат.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 201


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook