лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У Мережі показали, як виглядає будинок Олександра Усика у Ворзелі після приходу окупантів

У Мережі показали, як виглядає будинок Олександра Усика у Ворзелі після приходу окупантів
Українська армія звільнила населені пункти у Київській області – Бучу, Ірпінь, Бородянку, Ворзель та Гостомель. Після відходу російських окупантів місцеві жителі приходять до тями і розгрібають завали. Багато людей залишилися без будинків. Будинок боксера Олександра Усика, який розташований у Ворзелі, залишився цілим, однак і в ньому побували рашисти.

Днями дружина боксера Катерина Усик на своїй сторінці в Instagram показала кілька фото, на яких видно, як росіяни понівечили їхнє подвір'я.



На фотографіях видно переораний гусеницями військової техніки газон та пошкоджену доріжку від хвіртки до будинку. Також на задньому дворі будинку видно сліди застілля: порожні пляшки, розбитий посуд, перевернуті стільці та столи.

У Мережі показали, як виглядає будинок Олександра Усика у Ворзелі після приходу окупантів


"Російський мир!! Заїхав і до мене!!! Тварини!!! Просто всі зіпсували, на*нарали, як завжди !!!", - підписала знімок Катерина.

У середу, 6 квітня, в Мережі з'явилося відео з двору будинку Олександра Усика. На хвіртці і поруч паркані можна побачити літери V і Z, якими російська армія маркує свою техніку. Під час окупації Ворзеля у дворі боксера стояли танки та БТРи.

Читайте також: Окупанти спалили будинок соліста гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина

На сьогоднішній день Олександр Усик разом зі своєю родиною перебуває у Празі. Там він готується до матчу-реваншу з Ентоні Джошуа. Ймовірно, після поєдинку боксер повернеться до України.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 911


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook