лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Надя Дорофєєва підігріла чутки про свій роман з київським ресторатором

Надя Дорофєєва підігріла чутки про свій роман з київським ресторатором
Надя Дорофєєва зараз перебуває у Барселоні і ніяк не коментує своє розлучення з Володимиром Дантесом. Співачка, навпаки, підігріває чутки про свій новий роман із київським ресторатором Михайлом Кацуріним. У соцмережах з'явилося спільне фото Наді та Михайла, зроблене днями у Барселоні.

Відповідне фото опублікувала на своїй сторінці в Instagram Марія Шевченко. У кадрі схожі на Дорофєєву та Кацуріна дівчина з хлопцем обіймаються посеред вулиці. Романтичний кадр облетів усю Мережу, але його головні фігуранти поки що не коментують фото.



Автор публікації також розмістила фото з ресторану Кацуріна і написала: "Хлопці, Міші потрібні гроші. Все-таки виїхати з України для чоловіків зараз недешево. Та й Барселона місто не найдешевше, особливо, коли ти за вас двох із Дорофєєвою платиш".

На фото Михайло ніжно тримає Надю за талію, а вона його за плечі. Схоже на те, що закохані збираються поцілуватися.


Читайте також: ЗМІ назвали ймовірне ім

Відомо, що Михайло та Надя давно були друзями. Вони навіть відпочивали сім'ями на Балі. У березні цього року стало відомо про два розлучення - Михайла Кацуріна з його дружиною Дашею, а також Володимира Дантеса з Надією Дорофєєвою. Ніхто з них не коментує своїх стосунків.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 147


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook