лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Регіна Тодоренко вперше розповіла, чому уникає теми війни в Україні

Регіна Тодоренко вперше розповіла, чому уникає теми війни в Україні
Раніше телеведуча не висловлювалася публічно про російське вторгнення.

Днями на YouTube-каналі телеведучої Регіни Тодоренко вийшло інтерв'ю з психологом Вікою Дмитрієвою на тему хейту в мережі та як із цим справлятися. Під час розмови зі спеціалістом зірка натякнула, чому не наважується публічно прокоментувати військові дії РФ на території України.



Як з'ясувалося, причиною мовчання Тодоренко є її чоловік Влад Топалов. У неї з ним різні позиції, і тому, щоб не було конфліктів з чоловіком і вони зберегли сім'ю, пара вирішила накласти вето на всі політичні теми.

"Ми зрозуміли, що нам важко дійти консенсусу, ми з ним у різних положеннях абсолютно. І позиції у нас не у всьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, бо це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і далі, і любити одне одного як у клятві — у радості, хворобі та бідності, і в кризі, і в усім іншим", — висловилася Регіна Тодоренко.


Тодоренко також "поскаржилася", що хтось (мабуть вона сама) через те, що відбувається в Україні, втрачає близьких людей.

Читайте також: Директор Софії Ротару пояснив, чому співачка не реагує на війну в Україні



"У сім'ях різні погляди, розходяться пари, люди не можуть домовитися, живучи у різних країнах. Це страшно, що за обставинами ти втрачаєш друзів, з якими дружив 10-15 років. Брати, сестри просто один одному не дзвонять", — ділиться телеведуча.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 759


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook