лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У Брюсса Вілліса підтвердилася деменція

У Брюсса Вілліса підтвердилася деменція
67-річний американський актор Брюс Вілліс більше не зніматиметься в кіно через проблеми зі здоров'ям.

У "міцного горішка" діагностували афазію, яка призвела до погіршення пам'яті та проблем із порушенням мови. Публікації з однаковим текстом опублікувала сім'я Вілліса в Instagram.

"Усім чудовим прихильникам Брюса ми всією сім'єю хотіли повідомити, що в нашого улюбленого Брюса виникли деякі проблеми зі здоров'ям. Нещодавно йому поставили діагноз афазія, яка впливає на його когнітивні здібності. Внаслідок цього і з великою увагою Брюс відмовляється від кар'єри, яка так багато для нього означала", — сказано в повідомленні.

Однакові публікації розмістили колишня дружина актора Демі Мур, нинішня дружина Емма Гемінґ-Вілліс, а також старші дочки Румер, Скаут та Таллула.



Вони повідомили, що зараз сім'я переживає тяжкі часи, проте проходить через це, як міцна сімейна одиниця. А також подякували фанатам за любов, співчуття та підтримку.

Читайте також: Слава Камінська виїхала з України та поділилася першими фото

"Ми проходимо через це як міцна сімейна одиниця і хотіли залучити його шанувальників, тому що знаємо, як багато він означає для вас, як і ви для нього. Як завжди каже Брюс: "Живіть", і разом ми плануємо зробити саме це", — написала сім'я Брюса Вілліса.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 343


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook