лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ірина Фаріон жорстко розкритикувала Тіну Кароль

Ірина Фаріон жорстко розкритикувала Тіну Кароль
Колишня народна депутатка обурилася словами співачки, яка хоче забути про дії росіян.

Ексдепутатка і педагог Ірина Фаріон дала інтерв'ю каналу Dorotye, в якому засудила війну в Україні. У відео відома діячка жорстко розкритикувала співачку Тіна Кароль.



Мова зайшла про недавню публікацію артистки, в якій вона сказала, що в Україну скоро приїдуть безліч культурних діячів, в тому числі з Росії.

"Бренд "Я — Українець" буде найпопулярнішим і найдорожчим у світі. До України переїдуть на пмж багато культурних діячів, меценатів, бізнесменів. В тому числі й із Росії. В Україну зайдуть світові туристичні оператори. Кожен адекватний житель Землі вважатиме своїм обов'язком хоч раз побувати в Україні та дізнатися для себе, що це за така унікальна країна і що це за люди, які так мужньо борються за свою країну", — написала Тіна Кароль.

Ірина Фаріон засудила таку позицію, бо вважає — не можна забувати про дії росіян.

Читайте також: Тину Кароль возмутил пост телеканала Украина

"Це треба будувати китайську стіну на "руський мир", тому що московит найкращий тільки в домовині. Такі як Кароль — це дуже примітивне сущєство. Я не слухаю того, що вона там співає, для мене це взагалі якийсь інший вимір. Це люди з витеклим мозком. Люди з відсутністю національної гідності. Люди, які просто заробляли тут гроші щось там поспівуючі. Це крах моралі, це заперечення християнства. Бо христянство каже "Нехай ваша любов буде нелицемірна. Любить добро і ненавидьте зло". А вони закликають нас забути зло. Ми вже забули зло у Батурині, ми забули знищення Запорізької Січі, забули зло Голодомору та розстріл інтелігенції. І що Кароль хоче, щоб і її сина розстріляли?! Зло повертається, якщо воно не знищене. То в неї курячий мозок", — сказала пані Ірина в інтерв’ю.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 003


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook