лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кондратюк жорстко "пройшовся" по Лободі та MARUV

Телепродюсер Ігор Кондратюк ніколи не боявся критикувати українських зірок, які після 2014 року "змилися" на заробітки в Москву. Серед них і Світлана Лобода, котра зараз засуджує Росію. Однак шоумен вважає, що та "пізно вср*лася".

60-річний Ігор Кондратюк неодноразово казав, що такі зірки як Ані Лорак, Світлана Лобода, MARUV, Софія Ротару та інші, для нього давно померли. Тож їхні гірки сльози не розчулюють його й тепер.

"Пізно вср*лася Свєта Лобода. Можу їй сказати в очі. Вона для мене померла. Якби була моя воля, я б не дав їй жодного майданчика в цій країні, навіть дискотеку в Каланчаці Херсонської області", – заявив обурений Ігор Кондратюк.



Перепало від нього і MARUV (справжнє ім'я – Анна Корсун), яка зірвала Україні Євробачення-2019 та чкурнула на заробітки в Моску, а тепер відмовчується про війну. Єдине, на що її вистачило, – попросити російських військовослужбовців замислитися, бо "матерям потрібні живі сини".

"Я не знаю, що робити з хворою дівчиною MARUV – на її батьківщині у Павлограді розфігачили залізничну станцію ті, для кого вона співає та показує голу дупу. Що з нею робити? Одноклітинні істоти", – висловився шоумен. Він додав, що "взяв би за шкірку" всіх гастролерок і "змусив виступати в коротких спідницях для кадирівців" у Бучі.

Прокоментував Кондратюк і на ініціативу Ради позбавити державних нагород зіркових зрадників України. Він повністю "за" і вважає, що це треба було зробити 8 років тому, 2014-го.

"Усі прохіндеї типу Баскова, Кіркорова, ті українські співачки і співаки, які виступають у Росії, не мають права носити жодного звання. Тому що на них в'їхали російські танки, і влетіли російські літаки на українську землю. Вони були тим передовим фронтом, розвідниками, які прощупували можливості прийти сюди", – без вагань сказав телепродюсер.

Читайте також: Игорь Кондратюк обратился к россиянам после попадания снаряда в свой дом под Киевом

Зірки-зрадники, які мають державні звання України:

Микола Басков;
Володимир Бортко;
Василь Горелла;
Філіп Кіркоров;
Ігор Крутой;
Кароліна Куєк (Ані Лорак)
Світлана Лобода
Таїсія Повалій.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 767


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook