лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Племянница Софии Ротару взяла творческую паузу и временно уходит со сцены

Sonya Kay готовит для поклонников новый материал.

Украинская артистка Sonya Kay, которая ранее поделилась фото со свадебного путешествия, сделала заявление для фанатов. На своей странице в Instagram певица объявила о временном уходе со сцены.

Данное решение обусловлено тем, что девушка хочет подготовить для поклонников новый творческий материал, который назвала "бомба-ракета". Одновременно звезда уточнила, что пауза будет длиться недолго и уже осенью 2020 года она вернется с новой программой.



Читайте также: Племянница Софии Ротару поделилась подробностями о женихе и свадьбе

"На деякий час я збираюсь зробити паузу, але лише для того, щоб ми зі своєю командою попрацювали над матеріалом, який я називаю, бомба-ракета. На цей час ми також зробимо паузу для інтерв’ю, щоб повністю понуритись над працею для матеріалу. Для всіх представників ЗМІ — ми до вас повернемося з цікавими новинами і сюжетами та звичайно з новою музикою — восени 2020. Сподіваюсь нас зрозуміють, адже для нас це дуже важливо! Я дуже ціную своїх шанувальників і кожного, хто мене підтримує і вірить в мене! Обіймаю вас і люблю!" - обратилась Sonya Kay.

View this post on Instagram

Друзі, сподіваюсь у кожного з вас все добре! Хочу вам повідомити одну важливу новину. На деякий час я збираюсь зробити паузу, але лише для того, щоб ми зі своєю командою попрацювали над матеріалом, який я називаю, бомба-ракета 😂На цей час ми також зробимо паузу для інтерв’ю, щоб повністю понуритись над працею для матеріалу. Для всіх представників ЗМІ - ми до вас повернемося з цікавими новинами і сюжетами та звичайно з новою музикою - восени 2020. Сподіваюсь нас зрозуміють, адже для нас це дуже важливо! Я дуже ціную своїх шанувальників і кожного, хто мене підтримує і вірить в мене! Обіймаю вас і люблю! ❤️ #сонякей#sonyakay#love#music#vibes#singer#ukraine#work#beautiful#stage#cool#colour#fashion#sweet

A post shared by Sonya Kay (@sonyakayofficial) on

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 353


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook