лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Святослав Вакарчук сообщил о большой потере

Умер самый родной человек для музыканта.

Популярный музыкант, лидер украинской рок-группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук рассказал о большой утрате. В возрасте 73 лет умер его отец Иван Вакарчук.

Иван Вакарчук был доктором физико-математических наук, заслуженным деятелем науки и техники Украины, был министром образования и науки Украины в 2007-2010 годах, многолетним ректором Львовского национального университета имени Ивана Франко. В 2007 году получил звание Героя Украины.



О причинах смерти Ивана Вакарчука ничего не известно.

"Сьогодні не стало мого найближчого друга... Людини, яка відчувала, розуміла, і знала мене краще ніж будь-хто на цій Землі... Не стало люблячого чоловіка і батька, і дідуся... Людини, що створила міцну і люблячу сім’ю. Не стало справжнього патріота... Людини, яка своїм розумом і своїм серцем здобувала нашу незалежність, а потім по цеглині розбудовувала рідну державу..." - написал в Facebook Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук сообщил о большой потере

Свои соболезнования по поводу смерти Ивана Вакарчука выразил нардеп и бывший руководитель Института национальной памяти Владимир Вятрович.

"Велика втрата.
Від нас пішов професор Іван Вакарчук.
Велика людина, той хто вмів змінювати життя на краще. Для мене улюблений ректор Alma mater, міністр освіти з яким мав честь співпрацювати, міняючи цю галузь.
Він впровадив зовнішнє незалежне оцінювання і зробив так, що від 2008 року майже по півмільйона українських дітей завершують школу із надією на чесний вступ, і ця надія не марна. Він поставив безкомпромісно питання якості освіти в нашій вищій школі, почав піднімати престиж природничої, математичної та фізичної освіти в школі.


Читайте также: Святослав Вакарчук впервые показал фото с женой и падчерицей

Він повертав українській мові належне їй місце, не забуваючи про мови меншин, особливо - кримськотатарську.
Він був науковцем високого рівня і робив усе, щоб держава створила умови для науки в університетах.
З того часу освіта зазнала ще реформ на краще, але розворушити цю застиглу систему зміг саме Вакарчук. «Фізик твердого діла» - так назвали його тоді медіа і тут не було перебільшень.
Вічна пам‘ять!"


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 702


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook