лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Чоловічий макіяж робить обличчя більш мужнім та привабливішим

У ході дослідження вчені з'ясували, що макіяж підвищує привабливість чоловіків та робить їхні риси обличчя більш мужніми.

Те, що наявність макіяжу підвищує привабливість жіночих облич (причому не тільки для чоловіків, а й для інших жінок), відоме і вченим, і звичайним людям. Але досі жодне дослідження не було присвячене впливу макіяжу на чоловічу привабливість.



Хоча використання консилерів та пудр все ще вважається "немужнім", ринок чоловічої косметики постійно росте. Чоловіки, які стежать за своєю зовнішністю і прагнуть сподобатися іншим, не соромляться відвідувати дорогі салони та витрачати чималі кошти на якісну косметику.

Щоб вивчити вплив косметики на те, як сприймають інші люди чоловічі обличчя, дослідники з Коледжу Франкліна та Маршалла сфотографували 20 чоловіків до і після того, як з ними попрацював професійний візажист. Макіяж зробили легким, щоб він не був помітним.

Читайте також: Як правильно видаляти макіяж не витрачая багато часу

Потім фотографії показали 200 учасників. Знімки, на яких чоловіки були з макіяжем, отримали вищі оцінки. При цьому, легкий макіяж зробив обличчя учасників більш "мужніми": крім рівної шкіри без видимих ​​проблем, він надав більш окресленого вигляду підборіддя та вилиць і затонував почервоніння губ, що зазвичай сприймається як ознака "жіночності".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 266


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook