лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Чоловіки чи жінки: у кого вищий ризик померти в молодості від інфаркту

Нове дослідження показало, що молоді жінки, які госпіталізовані з серцевим нападом, помирають частіше, ніж чоловіки того ж віку.

Статистика вказує на те, що у жінок віком до 50 років рідше трапляються серцеві напади, ніж у чоловіків того ж віку. Однак дослідження показало, що ймовірність смерті від серцевого нападу у молодих жінок вища, ніж у чоловіків.



Вчені з університет Штату Нью-Йорк спостерігали за понад двома тисячами пацієнтів протягом 11 років. Вони виявили, що за цей час жінки вмирали в 1,6 раза частіше.

Автори дослідження вважають, що більшість смертей не була пов'язана з серцево-судинними захворюваннями. Вченим не вдалося виявити точну причину високої смертності у жінок.

Дослідники зазначили, що серцевий напад та його наслідки впливають на здоров'я інших органів. Жінки з дослідження частіше, ніж чоловіки страждали від діабету, артриту та депресії. Наприклад, артрит може викликати утворення жирових бляшок у кровоносних судинах. Стрес та депресія впливають на дотримання рекомендацій щодо прийому ліків та ведення здорового способу життя.

Читайте також: Як довго після коронавірусу залишається ризик утворення тромбів

Вчені також відзначили соціально-економічний статус як одну із можливих причин. За їхніми словами, у жінок із дослідження середній дохід нижчий, ніж у чоловіків. Тому не всі з них була державна страховка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 162


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook