лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Регулярне вживання вина веде до раку грудей

Регулярне вживання вина веде до раку грудей
Група вчених з'ясувала, що майже дев'ять із десяти британців (87%) не знають, що вживання червоного вина підвищує ризик розвитку раку.

Про це повідомляє WCRF.

"Дуже тривожно, але не дивно, що так мало людей знають, що червоне вино підвищує ризик розвитку раку, тоді як існує так багато суперечливих повідомлень. Усі види алкоголю підвищують ризик розвитку низки різних видів раку, тому з метою профілактики раку ми рекомендуємо людям не вживати алкоголь.

Насправді, у Великобританії щороку можна було б запобігти близько 21 000 випадків захворювання на рак, якби ніхто не вживав алкоголь. Ми знаємо, що людям може бути важко не пити взагалі, тому ми рекомендуємо їм бути "розумними в алкоголі", якщо вони це роблять. Наприклад, додайте в алкоголь низькокалорійний напій і між кожною порцією алкоголю випивайте склянку води. Також дуже важливо не зловживати алкоголем і розподілити тижневу норму", - сказала глава відділу медичної інформації Всесвітнього фонду дослідження раку Сара Тул.



Зазначається, що найбільш обізнані в тому, що алкоголь провокує рак, люди віком від 18 до 24 років (27%), а найменш обізнані ті, хто схильний до найбільшого ризику захворюваності, старші за 55 років (6%).

Читайте також: В Японії знайшли новий ефективний метод лікування випадіння волосся

Таким чином, відмова від вживання алкоголю є одним з найбільш важливих факторів, які люди можуть зробити для зниження ризику розвитку раку, поряд з відмовою від куріння та підтримкою здорового способу життя.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: .korrespondent.net  Переглядів: 160


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook