лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як правильно обрати спортивне харчування

Усе більше людей робить заняття спортом невід’ємною частиною свого життя. Він допомагає не лише побудувати тіло своєї мрії, а й позитивно впливає на психоемоційний стан і здоров’я. Зокрема, нормалізує метаболізм, укріплює серцево-судинну систему, допомагає позбутися зайвої ваги тощо.

Щоб тренування були максимально продуктивними і тішили результатом, варто доповнити їх правильно підібраним спортивним харчуванням. Саме завдяки цьому можна краще набрати м’язову масу, підтримати форму тіла, спалити жир.

Спортивне харчування вживають професійні спортсмени, яким вдалося досягти певних результатів. А як бути новачку? Як обрати серед сотень брендів найкращий і визначитися, який тип добавок потрібен саме вам? Відповіді на ці та інші запитання 一 у статті!

Спортивне харчування для активного схуднення

Зайва вага — поширена проблема багатьох чоловіків і жінок. Швидкі вуглеводи, недосипання, хронічний стрес, гіподинамія та інші фактори спричиняють набір ваги, що є досить небезпечним для здоров’я.

Покращити ситуацію допоможуть тренування і спеціальні спортивні добавки, які можна придбати за посиланням https://eva.ua/12739-12742/sportivnoe-pitanie/.

Протеїн

Правильний білок — основа здорового харчування, адже організм не може його синтезувати у достатній кількості, лише отримати з їжею. Оптимальний варіант для тих, хто прагне схуднути — ізолят сироваткового білку.



Ця добавка легко засвоюється організмом, дарує довге відчуття ситості, живить необхідними амінокислотами. Ще одна перевага протеїну — збалансований і низькокалорійний склад.

Амінокислоти BCAA

Ці розгалужені амінокислоти (валін, лейцин, ізолейцин) можна віднести до незамінних. Вони є будівельним матеріалом для м’язових волокон і прискорюють метаболізм. Амінокислоти BCAA захищають м’язи від руйнування (катаболічних втрат), зумовлених різким схудненням чи надінтенсивним тренуванням.

L-карнітин

Справжній мастхев для тих, хто прагне позбутися зайвих кілограмів швидко і безпечно. Ця речовина активізує метаболізм і сприяє трансформації жиру в енергію. Також L-карнітин має виражені детоксикаційні властивості, може запобігати звуженню судин, позитивно впливати на розумову активність.

Спортивне харчування для набору м’язів

Багато людей, котрі займаються спортом, прагнуть збільшити м’язи і зробити їх більш рельєфними. Щоб досягти бажаного результату, варто не лише сумлінно тренуватися, а й збільшити добову норму споживання калорій. У цьому допоможуть такі спортивні добавки:

Гейнери. Це білково-вуглеводні комплекси, що стимулюють приріст мускулатури, підвищують якість тренувань, покращують енергетичний потенціал і дарують відчуття ситості.

Ізотоніки. Вони забезпечують збільшення енергії, допомагають краще концентруватися, регулюють водно-сольовий баланс і компенсують нестачу електролітів.

Передтренувальні комплекси. Містять речовини, які стимулюють центральну нервову систему і зменшують втому. Також вони сприяють більш інтенсивному спалюванню жирових відкладень.

Спортивне харчування, яке допоможе підтримати тіло у формі

Варто пам’ятати, що досягнення бажаної фізичної форми 一 не привід розслаблятись. Підтримувати м’язи у тонусі варто постійно. Регулярні тренування, контроль за кількістю калорій мають стати способом життя. А спортивне харчування допоможе на цьому шляху.

Протеїнові батончики відмінно втамують голод і знизять потяг до шкідливих солодощів.
Білково-вуглеводні напої допоможуть зберегти м’язи і підтримати енергетичний потенціал.

Спеціальні харчові добавки для зв’язок і суглобів захистять опорно-руховий апарат від пошкоджень і запальних процесів.

Ще один важливий секрет продуктивних тренувань: окрім спорту і спортивного харчування, важливо пити достатню кількість води. Це допоможе уникнути зневоднення і підготувати організм до тренування.

Читайте також: Правила харчування для жінкі після 30-ти: що треба змінити

Сподіваємося, що стаття була корисною і цікавою, а також допоможе втілити у життя мрії про красиве і здорове тіло!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 283


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook