лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Знайшли простий спосіб покращити здоров'я нирок

Науковці виявили, що люди з хронічною хворобою нирок зазвичай їдять менше фруктів і овочів, ніж ті, які не мають цього захворювання.

Дослідники проаналізували дані про режими споживання фруктів і овочів, отримані з трьох циклів Національного дослідження здоров’я та харчування, проведеного з 1988 по 2018 роки.



Після поправки на демографічні показники, об'єм талії та наявність діабету та високого кров’яного тиску серед учасників опитування вчені дійшли висновку, що пацієнти з хронічною хворобою нирок включали в свій раціон менше фруктів і овочів.

"Споживання більшої кількості фруктів і овочів тісно пов’язане зі здоров’ям при багатьох різних захворюваннях. Ми турбуємося про загальний вплив на здоров’я, коли бачимо, що пацієнти з хронічною хворобою нирок споживають низьку кількість фруктів і овочів", – сказала trcgthnrf UVA Health Джулія Дж. Скіалла.

Краще розуміння можливих факторів ризику хронічної хвороби нирок має вирішальне значення, оскільки цей стан широко поширений серед людей і несе значні ризики для здоров’я. Коли нирки пошкоджені та не здатні ефективно фільтрувати відходи з крові людини, це потенційно може призвести до високого кров’яного тиску, хвороб серця та інсульту.

Потрібні додаткові дослідження, щоб визначити причино-наслідковий зв'язок цього явища. Хоча пацієнти з хронічною хворобою нирок можуть отримувати рекомендації зменшити споживання калію — мінералу, який міститься у фруктах і овочах — користь цих вказівок для здоров’я невідома і потребує подальшого вивчення.

Читайте також: Названо головний продукт, який потрібно вживати для здоров

Дослідницька група UVA рекомендує провести не тільки більше досліджень, щоб краще зрозуміти зв’язок між споживанням фруктів і овочів і хронічною хворобою нирок, але й з’ясувати, як змусити людей їсти більше фруктів і овочів.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 269


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook