лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Названий «ідеальний напій» для вимивання високого цукру в крові

При високому рівні цукру в крові можна зробити так, що він інтенсивніше вимиватиметься з тіла - ідеальним напоєм для цього названа вода.

Рівень цукру може підвищитися внаслідок того, що підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або клітини, втративши чутливість, перестають адекватно поглинати цей гормон, який регулює надходження цукру в кров після їжі. Стійке підвищення рівня цукру на крові може говорити про розвиток діабету 2 типу.



Фахівці вважають, що звичайна вода є "ідеальним напоєм" для вимивання високого цукру.

Коли рівень цукру в крові досягає небажано високих показників, важливо знати про способи допомогти організму. Один напій – вода – перевершує більшість інших натуральних засобів щодо цього», - інформує Diabetes.co.uk.

Дієтолог Василиса Пономарьова сказала у розмові з «МедикФорум», що людям з діабетом справді корисно пити воду – вона ідеальна насамперед тим, що не підвищує рівень глюкози в крові, і більше того, дозволяє великій кількості глюкози вимиватися з крові. Багато дослідних проектів, випробувань підтвердили, що питна вода ефективно допомагає контролювати рівень глюкози (цукри) у крові. Її активний прийом при діабеті доречний, оскільки нирки діабетиків інтенсивніше виводять зайвий цукор із сечею. Люди з цим захворюванням нерідко бувають схильні до ризику зневоднення через те, що їх організм виводить велику кількість рідини при недостатньому питті води.Простий напій швидко очищає кров від надлишків цукру

Також для зниження високого цукру в крові важливо скорочувати споживання продуктів, що містять вуглеводи з високим глікемічним індексом (ГІ). Такі вуглеводи швидко розщеплюються організмом та викликають різке підвищення рівня глюкози у крові. До продуктів з високим ГІ відносяться:

Читайте також: Що ефективно допомагає знизити цукор у крові

Цукор та солодкі продукти.
Солодкі безалкогольні напої.
Білий хліб, здоба, випічка.
Картопляне пюре.
Білий рис.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 325


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook