лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ендокринолог розповіла, як запобігти подагрі

Подагра виникає у разі порушення виведення сечової кислоти з організму. Зазвичай її утилізацією займаються нирки та ШКТ. Відповідно проблеми з цими органами можуть стати причиною подагри.

«Дуже важливо дотримуватися питного режиму. Особливо влітку. Але рахувати свою норму треба правильно — 30 мл на 1 кг вашої ідеальної ваги.



Тобто важким людям не треба рахувати на свої 120 кг, рахуйте на 70-80. Виходить, що в середньому людині треба пити 2-2,5 літри води на день», - каже експерт.

Запитайте, до чого тут вода? Вона є вашим помічником у виведенні сечової кислоти! Крім того, вода допоможе паралельно налагодити роботу кишківника. Сучасне суспільство повально страждає від запорів.

Лікар зазначає, що особливо ризикують стати жертвами подагри люди, які зловживають сечогінними препаратами. Багато хто п'є їх сьогодні з метою схуднення. Насправді вони позбавляються не жиру, а виводять рідину з організму і шкодять своєму здоров'ю.

При підозрі на подагру здаємо клінічний аналіз крові, урати у сироватці крові, загальний аналіз сечі та добовий аналіз сечі. Аналізи має дивитися лікар-нефролог. Самостійно тут не дати раду.

Читайте також: Ендокринолог відкрила секрет, як їсти солодке та худнути

Особливо уважними потрібно бути людям, які мають надмірну вагу, які страждають на інсулінорезистентність. Тим, у кого подагра вже є, необхідно дотримуватись низькопуринової дієти.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 224


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook