лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Лікар-дієтолог назвав небезпечні властивості корисних продуктів

Навіть найкорисніші на світі продукти повинні вживатися лише помірно, підкреслює лікар-дієтолог Олег Іришкін.

Неправильне вживання може сприяти тому, що корисні загалом продукти почнуть виявляти небезпечні властивості, нагадують лікарі. Іришкін розповів в інтерв'ю, що не радить вживати корисні у багатьох відношеннях курячі яйця у кількості, більшій ніж два на день.



«На день потрібно з'їдати не більше двох яєць, оскільки, крім білка та незамінних амінокислот, у них є насичені жири», - зауважив лікар-дієтолог.

Медик закликав не забувати: надто активне споживання з їжею насичених жирів ускладнює проблему підвищеного холестерину в організмі.

Також Іришкін радить не зловживати молочними продуктами:

«через шкідливі жири молоко теж може становити загрозу для здоров'я».

Читайте також: Лікар назвала п

На думку експерта, не слід вживати молоко, чия жирність перевищує два з половиною відсотки. Медик підкреслив, що молоко та молочні продукти повинні бути присутніми в раціоні, якщо немає проблем із засвоєнням лактози. При непереносимості коров'ячого молока можна вживати кунжутне, воно теж даватиме організму кальцій. Іришкін додав, що люди, чий організм не може нормально засвоювати лактозу, будуть після випитого молока відчувати характерне погіршення самопочуття: може виникнути здуття з масою газів у животі, а також бродіння.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: medikforum.ru  Переглядів: 468


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook