лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Швидко схуднути за тиждень - міф чи реальність: тренер «Зважені та щасливі» розкрила правду

Швидко схуднути за тиждень - міф чи реальність: тренер «Зважені та щасливі» розкрила правду
Тренер шоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська-Узелкова розповіла, чи дійсно можна швидко схуднути за тиждень. Невже людина, може ось так просто всього за 7 днів позбавити від 10-20 кілограмів? Насправді ні.

Марина Боржемська-Узелкова - постійний тренер популярного шоу «Зважені та щасливі». У неї гарна освіта і багатий досвід у допомозі людям із зайвою вагою. Не раз зоряний тренер приводила свою команду до перемоги на проєкті по схудненню.



А тому спортсменка вирішила розвінчати міф, що стосується того, що за тиждень можна втратити більше ніж десять кілограмів.

«Як швидко схуднути за тиждень? Скільки ж разів за своє життя я чула це питання! Не злічити. Нарешті відкрию цей секрет всім і розповім як, щоб питань більше не було. Ніяк», - підкреслює Марина Узелкова.

За словами тренера, людям вже потрібно прийняти той факт, що неможливо за тиждень позбутися від 10-20 кілограмів. Таке під силу тільки тим, хто важить більше ніж 200 кілограмів. Швидко схуднути за тиждень - міф чи реальність: тренер «Зважені та щасливі» розкрила правду


«Я дуже люблю свою роботу - робити людей гарними. Я люблю займатися в залі - робити красивою себе. Але нічого не падає нам з неба і не буває чарівної таблетки, яка прибере за тиждень ВСІ зайві кілограми відразу», - підкреслила спортсменка.

Читайте також: Что происходит с телом, когда вы прекращаете есть сахар?

Тренер «Зважені та щасливі» відзначила, що головне в схудненні - кожен день правильно харчуватися, відвідувати тренування і хотіти змінитися.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 396


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook