лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

43-річна Єфросиніна зареєструвалася в Tinder і показала, що із цього вийшло

Єфросиніна: За 20 років у шлюбі розумію, що подобаюся тільки своєму чоловікові

Українська ведуча Маша Єфросиніна під час зйомок нового випуску шоу "Дорослі дівчата", яке вийшло 8 березня в YouTube, заради експерименту зареєструвалася в мобільному застосунку для легких знайомств і швидких зустрічей Tinder.



"Хочу зрозуміти, чи подобаюся зараз я чоловікам, бо за 20 років у шлюбі розумію, що подобаюся тільки своєму чоловікові. Тому що всі інші знають, хто я така", – пояснила 43-річна Єфросиніна бажання зареєструватися в застосунку.

За півтори години ведуча виявила, що її сторінку лайкнуло 500 чоловіків.

"Тимуре, це був лише експеримент", – звернулася ведуча до чоловіка, видаливши після цього застосунок.


Єфросиніна з 19 років працює на телебаченні, співпрацювала з різними каналами, грала в театрі, знімалася в кіно. Із 2018 року є почесною амбасадоркою Фонду ООН у галузі народонаселення. 2020 року заснувала "Фонд Маша", який займається протидією домашньому насильству.

Наразі Єфросиніна розвиває свій YouTube-канал, на якому виходять її авторський проєкт "Іспит" та шоу "Дорослі дівчата", яке вона веде разом з українською співачкою Олею Поляковою.

Єфросиніна заміжня за українським бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Вони одружилися 2003 року. У пари є донька Нана (народилася 16 лютого 2004 року) й син Олександр (народився 25 серпня 2014 року).

До лютого 2021 року Хромаєв очолював Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку. Його призначив на цю посаду 30 січня 2015 року п'ятий президент України Петро Порошенко.

Читайте також: Єфросиніна та її мама знялися в однакових корсетах

Улітку 2022 року Хромаєв добровольцем записався до ЗСУ. Єфросиніна зазначила, що це дало її чоловікові змогу пережити втрату бізнесу.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 212


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook