лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дантес назвав причину розлучення з Дорофєєвою

Дантес назвав причину розлучення з Дорофєєвою
Для офіційного розлучення у співака не вистачало часу.

Співак, телеведучий та шоумен Володимир Дантес назвав причину, через яку розірвались стосунки зі співачкою Надією Дорофєєвою. Причину співак озвучив в інтерв'ю проєкту "Розмова". За словами співака, ніхто не хотів нічого робити для збереження шлюбу.



"Я для себе відповів, коли ми тоді розходились на початку лютого. Тоді я для себе відповів, що так, ми реально, як це, до речі класне українське є слово: ми не кохаємо один одного. Щось накопичувалось, щось йде, щось вже не так. Ніхто нічого не хоче щось робити для цього і все, ти приймаєш рішення, що ось так, давай напевно будемо жити окремо. Ми думали місяць дати, потім почалася війна повномасштабна, потім щось ще і щось ніхто нікому не дав час і все", — розповів Дантес.

Читайте також: Володимир Дантес проговорився про причину розлучення з Дорофєєвою

Дантес відмітив, що ні гастрольні графіки, ні щось інше не вплинуло на рішення і додав, що для налагодження стосунків "ніхто не хотів напружуватися" і "тобі ліньки щось робити". Він додав також, що певний час хотів пожити для себе, бо йому здавалось, що він забагато живе для дружини. Співак також додав, що на офіційне розлучення йому не вистачало часу, але додав, що вже мав це зробити 26 листопада.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 654


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook