лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Як Мірзоян уживається з тещею Ніною Матвієнко в одному домі

Український артист Арсен Мірзоян на час війни живе з тещею Ніною Митрофанівною в її домі. Співачка розповіла, що добре ладнає із зятем.

Український артист Арсен Мірзоян залишився в Україні, поки його дружина – за кордоном. Він, як і раніше, живе в домі тещі Ніни Митрофанівни.

Ніна Матвієнко прокоментувала, як їй живеться із зятем. Вона жартома зізналась, що ладнає з ним навіть краще, ніж з донькою.

Як Мірзоян уживається з тещею Ніною Матвієнко в одному домі




"Ми живемо не як зять з тещею, а як син з мамою. З Арсеном краще аніж з донькою",– щиро відповіла Ніна Митрофанівна.


Нагадаємо, Арсен Мірзоян ще до війни зізнавався, що вони з Тонею купили квартиру. Але зіркове подружжя не поспішало з'їжджати з дому Ніни Матвієнко і через 5-річну доньку, і ремонт, який ніяк не вдавалося розпочати. Хоч народна артистка розповідала, що готова й "випхати" дітей. "Мені шкода їх: туляться в одній кімнаті, на кухні всі товчемося. Нас багато у хаті, а там чотири кімнати".

Арсен Мірзоян також розповів про стосунки з Тонею. У мережі поповзли чутки про їхнє розлучення, однак Тоня Матвієнко запевнила, що це неправда.

Читайте також: Арсен Мірзоян відверто розповів про сварки з Тонею Матвієнко

"Хтось ніби когось не почув, не дочув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками відчувається потреба такої професії, як комунікатор – спеціальна людина, яка буде пояснювати про що сам зараз казав. А між нами з Тонею немає комунікатора, тому ми намагаємося себе зрозуміти", – зізнався про сварки в стосунках Арсен.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 385


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook