лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Колишня та нинішня дружини Брюса Вілліса показали рідкісні фото актора у день його народження

Колишня та нинішня дружини Брюса Вілліса показали рідкісні фото актора у день його народження
19 березня 2024 року день народження відзначив голлівудський актор Брюс Вілліс. На честь цього його колишня та нинішня жінки поділилося зворушливими привітаннями та знімками з сімейних архівів у Мережі.

Знаменитий американський актор Брюс Вілліс страждає на лобно-скроневу деменцію, тому не з'являється на публіці вже багато місяців.

І лише зрідка його близькі радують численних шанувальників зірки бойовиків його фотографіями. Ось і в день народження актора його знімки показали його колишня дружина Демі Мур та нинішня обраниця Емма Хемінг.

Перша дружина Брюса поділилася кількома кадрами, зробленими у різний час. На них можна побачити молодого Вілліса з доньками, а також актора з онукою та з самою Демі.


"З днем народження, Брюсе! Ми любимо тебе і дуже тобі вдячні", - написала Мур у публікації.




Своєю чергою Емма показала зворушливе фото Брюса з наймолодшою донькою Мейбл. На ньому актор обіймає малечу і виглядає дуже щасливим.



Читайте також: Дружина важкохворого Брюса Вілліса показала себе вагітною і захопила їхнім архівним фото

"Так само, як і ви, ми його просто обожнюємо. Чого ви, можливо, не знали, але, можливо, могли уявити, що бути в його обіймах - найбезпечніше місце у всьому цьому величезному світі. Він справжній джентльмен", - написала модель.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: lifestyle.today.ua  Переглядів: 155


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook