лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Продюсери "Mamma Mia!" хочуть воскресити героїню Меріл Стріп у третій частині фільму

Продюсери "Mamma Mia!" хочуть воскресити героїню Меріл Стріп у третій частині фільму
73-річна американська актриса Меріл Стріп може повернутися до третьої частини мюзиклу "Mamma Mia!".

Принаймні на це дуже сподівається 65-річна продюсека Джуді Креймер, яка створила сценічне шоу і продюсувала два наступні фільми, пише Deadline.



За її словами, вона знайшла спосіб включити до нової частини Донну, героїню Стріп, яка померла за кілька років до сюжету сіквела "Мамма Міа!".

"Там є історія, і я дійсно думаю, що Меріл має повернутися. І якщо сценарій правильний, я думаю, вона б повернулася, тому що їй дуже подобалося грати Донну. Я не хочу перестаратися, але я знаю, що це трилогія", – стверджувала Креймер.

Мюзикл "Мама Міа!", а також фільми та альбоми зібрали понад чотири мільярди доларів і користуються незмінною популярністю у публіки.

Виконавиця однієї з головних ролей Аманда Сайфред ще 2020 року говорила, що мріє знову попрацювати з командою картини.

"Кожна людина в цьому фільмі сказала б "так" миттєво, тому що ми хочемо проводити час один з одним. Це те, про що ми говорили минулого разу, чи думали ми колись, що знову опинимося тут, на острові у Хорватії? Так що так, я б хотіла, щоб була "Mamma Mia!-3" – зізналася актриса.

Читайте також: Аліна Гросу повернулася до України та показала рідкісне фото з 5-річним братом

Поки творці мюзиклу працюють над третьою частиною, Меріл Стріп не сидить без діла. Нещодавно вона знялася у третьому сезоні серіалу "Убивства в одній будівлі".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 226


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook