лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Аліна Гросу повернулася до України та показала рідкісне фото з 5-річним братом

 Аліна Гросу повернулася до України та показала рідкісне фото з 5-річним братом
Українська співачка та акторка Аліна Гросу, яка після перенесеної операції відновлювала свій стан здоров'я в Індії, повернулася до України.

На своїй сторінці в Інстаграм 27-річна знаменитість запостила кілька кадрів, зроблених у будинку її батьків у Чернівцях. На свіжих знімках артистка позувала зі своїм молодшим братом — 5-річним Мішою.



«Боже, як виросло моє сонечко, а я й не помітила. Вже скоро братик в перший клас піде. А я нарешті потрапила в рідне місто, де зарядилася енергією від сім’ї, близьких людей те друзів. І ні на секунду не хотіла би покидати рідні стіни, бо ніде так не добре, як вдома», — написала виконавиця.

В описі до сімейного кадру Аліна також зізналася, що не довго пробуде на батьківщині. Зірка незабаром знову відлітає за кордон на навчання. Куди саме вона не розсекретила. Проте до поїздки на лікування до Індії Гросу кілька місяців жила у США.

Читайте також: Аліна Гросу з молодшим братом закуповує продукти для біженців (ФОТО)

«Мушу знову їхати, летіти… на навчання, а ще планую втілити в життя нові ідеї, музичні й не тільки, щоб весь світ ще більше говорив про нашу країну. А зараз на мене чекає дуже довга дорога», — поділилася Аліна.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 206


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook