лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кейт Міддлтон у гідрокостюмі брала участь у вітрильних перегонах

Кейт Міддлтон у гідрокостюмі брала участь у вітрильних перегонах
Нещодавно герцогиня Кембриджська з'явилася на захопливому заході.

Вона відвідала історичне військово-морське місто Плімут у Девоні, щоб взяти участь у Гран-прі Великої Британії з вітрильного спорту.

З цієї нагоди 40-річна Кейт Міддлтон приміряла справжній гідрокостюм. Про це пише видання Harper's bazaar.

На початку заходу герцогиня Кембриджська з'явилася у лляних шортах із золотими ґудзиками та темно-синьому светрі з білими морськими смужками, доповнивши образ білими кросівками та золотими сережками. Через деякий час дружина принца Вільяма переодяглася у спеціальний гідрокостюм для участі у вітрильних перегонах. Кейт Міддлтон приєдналася до сера Бена Ейнслі — найуспішнішого моряка в історії Олімпійських ігор, та решти команди Великої Британії.



Герцогиню Кембриджську сфотографували на борту підводного катамарана F50. На гідрокостюмі герцогині було написано "Cambridge".



Дружина принца Вільяма змагалася з учасниками Нової Зеландії в товариській "Гонці Співдружності" навколо південного узбережжя Англії.

Читайте також: Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії

Також відомо, що незадовго до початку змагань герцогиня Кембриджська поспілкувалася з Ханною Міллс — британською спортсменкою та дворазовою чемпіонкою світу серед жінок.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 214


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook