лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Холодильник - необхідна побутова техніка для дому

Холодильник - необхідна побутова техніка для дому
Холодильник належить до категорії великої побутової техніки. Усередині підтримується оптимальна температура, за якої більшість продуктів зберігає свіжість. Для більш тривалого зберігання передбачено морозильний відсік. Там м'ясо, риба, фрукти, зелень, морозиво можуть перебувати довгий період часу.

Технології не стоять на місці, постійний їхній розвиток дає змогу створювати ідеальні умови і зберігати всі категорії харчових продуктів. Популярні холодильники Самсунг підтримують технологію All-Around Cooling: всебічне охолодження створює потоки холодного повітря над кожною полицею.

Завдяки цьому всередині холодильника підтримується стабільний клімат, без перепадів температур. Великий вибір оригінальних моделей від Самсунг представлений на сайті samsungshop.com.ua.

Який вигляд має ідеальний холодильник?


Холодильник займає на кухні почесне місце. Він - одна з трьох важливих точок, які визначають ергономічність руху людини всередині кухонного простору. Згідно з правилом робочого трикутника, на кухні холодильник, плита і раковина мають стояти на лініях рівностороннього трикутника, на відстані не більше ніж 50 см одна від одної.

Стандартна модель вміщує такі секції:

  • відкриті полиці;
  • висувні прозорі ящики;
  • сектор для зберігання яєць;
  • тримач для пляшок.

Полиці для дрібної тари зазвичай розташовуються з внутрішньої сторони дверцят. У якісних моделях внутрішнє наповнення виконано з пластику або скла. Таке обладнання легко мити, передбачена доступність навіть до дрібних деталей.

Нові технології


Нові моделі пристроїв від відомих виробників оснащують усіма інноваціями у сфері побутової техніки. Для збереження свіжості продуктів або їхнього якісного заморожування застосовують такі технології:

1. All-Around Cooling - вільна циркуляція потоків повітря всередині;
2. No Frost - вентиляційне замороження без утворення конденсату та льоду;
3. Fresh Zone - спеціальні зони для зберігання різних продуктів;
4. Humidity Fresh+ - ящик, де контролюється вологість;
5. Power Freeze - моментальне замороження;
6. Power Cool - швидке охолодження всередині холодильної камери.

Вибір розміру холодильника залежить від потреб сім'ї. Для однієї або двох осіб достатньо моделі з невеликим внутрішнім об'ємом. Морозилка може бути розташована в нижній частині техніки. Це зручно, бо продукти, які мають зберігатися недовго, завжди будуть перед очима.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 222


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook