лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Револьвер під патрон Флобера – найкращий подарунок для любителя зброї

Револьвер під патрон Флобера – найкращий подарунок для любителя зброї
Якщо близькі друзі захоплюються зброєю, то найкращим варіантом стане подарунок револьвера під патрон Флобера.

Кожен може купити пістолет Флобера, не отримуючи жодних ліцензій. Головне мати повні 18 років.

Придбати таку зброю завжди можна в інтернет-магазині ВАНКЛІК. Тут представлена продукція від:

Stalker;

Zbroia;

Schmeisser;

Trooper;

Alfa
та інших виробників.

Крім самих револьверів, на сайті можна придбати боєприпаси для них та різноманітні аксесуари (кобури, засоби для догляду тощо).


Можливості пістолетів

По суті, револьвери Флобера – звичайні пневмати. Але кожен постріл супроводжується гучним звуком та спалахом. Тобто їх цілком можливо сприйняти за вогнепальну зброю. В патронах немає порохового заряду, а лише спеціальна запалювальна суміш.

Калібр зазвичай не перевищує 4,5 мм, а початкова швидкість кулі складає 150-180 м/с. Хоча такий револьвер називають малопотужним, він здатен пробити навиліт навіть товсту книжку чи навіть дошку в 1,5 см товщиною. Тобто потрібно поводитися з цією зброєю максимально обережно.

Револьвер Флобера для самооборони

Головне призначення таких пістолетів – розважальна стрільба, тренування, вправи в тирі. Завдяки схожості з вогнепальними моделями, можна навчити новачків користуватися револьвером.

Одне з найбільш популярних у покупців питань стосується того, чи можна використовувати такий револьвер для самооборони. Звичайно потужність пострілів та яскравий спалах з гучним звуком зможуть зупинити нападника, але краще не ризикувати. В той же час ця зброя може врятувати від нападу зграї собак. Тваринам достатньо лише спалаху та звуку пострілу, щоб вони порозбігалися.

Якщо ж необхідні саме засоби для самооборони, то придбати краще за все перцевий балончик або електрошокер. Ці засоби більш ефективні при нападі хуліганів. Перцевий балончик призведе до втрати орієнтації, чого буде достатньо для втечі. Шокер також надовго знерухомить нападника. Товари для самооборони можна вигідно придбати в інтернет-магазині ВАНКЛІК.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 287


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook