лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Чотири засоби, які замінять пральний порошок

Чотири засоби, які замінять пральний порошок
У кожному будинку знайдуться засоби, які ефективно замінять пральний порошок. Відіпрати одяг від забруднень можна як вручну, так і в пральній машині автомат.

Гірчичний порошок

Відмінний натуральний засіб для прання, який підходить для всіх видів тканини, крім бавовняної. Засипте 50 г порошку гірчиці в барабан пральної машини та можете запускати прання. Температуру нагрівання води виставляйте, орієнтуючись на вказівки на ярличку.



Засіб для миття посуду

Якщо на одязі є плями, їх можна заздалегідь змастити засобом для миття посуду. Через півгодини помістіть речі у пральну машину, додайте ще 30-50 мл засобу. З миючим для посуду одяг можна прати вручну.

Господарське мило

Замочіть речі у теплій воді та ретельно натріть господарським милом. Зачекайте близько півгодини, потім випрайте білизну вручну. Ретельно прополощіть одяг у чистій воді.

Пральний порошок своїми руками

Універсальний пральний порошок можна зробити у домашніх умовах. Для цього розчиніть у 1 літрі води 100 г господарського мила, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Окремо закип'ятіть 4 літри води, всипте 400 г соди.

Читайте також: Важливі поради щодо захисту свого будинку, якщо потрібно виїхати з міста

Змішайте мильну воду з содовою, 200 грамами бури та 15 мл будь-якої ефірної олії. Дайте засобу повністю охолонути, розлийте скляними або пластиковими пляшками і щільно закрийте. Використовуйте для прання одяг вручну або в пральній машині.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 253


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook