лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ненудний сніданок: вівсянка з тунцем та яйцем пашот

Що мені подобається у вівсянці, так це те, що її можна приготувати швидко та просто. А ще вона наче чистий папір – хочете, додайте фрукти чи ягоди, арахісову пасту і отримаєте солодку страву. Або посипте сиром пармезан, спеціями та полийте лляною олією, додайте насіння соняшника чи трохи в’ялених оливок… Той, хто каже, що вівсянка нецікава, просто лінуються експериментувати! Але ми з вами не такі! Сьогодні я пропонує поєднати цю диво-крупу із рибою та яйцем пашот. Повірте, буде неймовірно смачно та оригінально.



Цим рецептом сніданку зі мною поділився мій креативний директор Олексій Татьянченко. Завдяки йому відтепер ви знатимете, як у легкий спосіб позбавити вівсянку від звання нудної каші, швидко отримати збалансований сніданок і почати свій день по-особливому смачно. Просто спробуйте! На вас чекає відкриття.

Поради з приготування вівсянки з тунцем

Для страви краще обрати плющену вівсянку або крупнозернові пластівці, щоб отримати більше користі та відчувати текстуру каші. На пакуванні має бути вказана інформація, у якій пропорції та скільки часу необхідно готувати її. Зазвичай, на одну порцію вівсянки треба дві порції води. Якщо у вас є овочевий або грибний бульйон, ідеально! Використайте його замість води.

Я взяв тунець у власному соку, ви ж можете обрати рибу в олії, але обов’язково злийте її, бо в страві ми використовуємо вершкове масло і зайвий жир нам не потрібен.

Хвилюєтесь, що не зможете приготувати яйце пашот правильно? Я знаю, як вам допомогти. Зробіть це один раз за моєю інструкцією, а далі «наб’єте» руку.

Трави оберіть до свого смаку – італійські, прованські, трішки сушеного чебрецю або базиліку. Вівсянка таке любить.

Інгредієнти

200 г вівсяних крупнозернових пластівців
400 мл води 
185 г тунця у власному соку  
40 г вершкового масла 82,5%
2 яйця   
2 дрібки трав до свого смаку
сіль до смаку 

Вівсянка з тунцем: покроковий рецепт

Крок 1

В каструлю влийте 400 мл води, дочекайтеся, поки закипить та всипте 200 г вівсяних крупнозернових пластівців. Зробіть маленький вогонь, посоліть до смаку та варіть п’ять хвилин. За одну хвилину до закінчення приготування, додайте 40 г вершкового масла 82,5% та перемішайте, щоб воно добре розійшлося по всій каші. Зніміть з вогню, накрийте кришкою та поки залиште.

Крок 2

Тим часом приготуйте яйце пашот. В сотейнику закип’ятіть воду, трішки посоліть її. Яйце вбийте в шумівку та потримайте трішки над мискою, щоб зайва рідина стекла. Зробіть середній вогонь, щоб вода не сильно булькала, та обережно опустіть яйце. Варіть рівно 2 хвилини, а потім обережно дістаньте шумівкою та перекладіть на тарілку. Так само приготуйте і друге яйце.

Крок 3

Вівсянку розкладіть у дві тарілки, посипте кожну дрібкою улюблених трав, зверху викладіть тунець у власному соку та яйце пашот.

Крок 4

Читайте також: Ідеальне яйце пашот: 3 способи зробити смачний сніданок

При подачі страви розріжте яйце пашот. Жовток слугуватиме соусом. Їжте, не поспішаючи, з насолодою. Це одна з запорук вдалого початку дня.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 297


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook