лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Насичений смаком та ароматом. Рецепт італійського супу з фрикадельками

Урізноманітнити меню супів пропонуємо смачним овочевим супом з м’ясними фрикадельками. Цікаво, що цю наваристу страву в Італії вважають “супом для подружжя” і готують на гамірні місцеві весілля. Можливо це метафора на той факт, що овочі та м’ясо в супі настільки гармонійно поєднуються, що створюють міцну родину.

Поради щодо приготування супу з фрикадельками

Зазвичай цю страву готують з наваристого курячого бульйону. Ви можете використати м’ясний, овочевий чи обійтися без нього, щоб отримати менш калорійний варіант та скоротити час на приготування страви.



Ми зробили фрикадельки з курячого м’яса, але фарш можна робити до смаку: міксувати свинину та яловичину, додавати сало та перекручену копчену ковбасу. М’ясо радимо перекрутити двічі, щоб утворити ідеальну текстуру. Також радимо у фарш додавати овочі, як то шпинат чи корінь селери. Це зробить м’ясні кульки соковитішими.

Формуйте маленькі фрикадельки, особливо, коли готуєте суп дітям. Виловлювати м’ясні «кульки» зі страви для малечі – справжнє задоволення.

Фрикадельки матимуть більш насичений смак, якщо їх попередньо обсмажити на суміші оливкової олії та вершкового масла.

Щоб суп був поживнішим, додайте спеціальний тип крихітної італійської пасти для супів pasta per minestre. До прикладу: ачіні ді пепе, діталіні, стеліні або ж відому більшості тоненьку вермішель.

За бажанням до супу можна покласти часник. Італійці обожнюють його, і у цю страву теж додають чимало.

Інгредієнти

Для супу:
150 г стебел селери 
150 г моркви 
100 г ріпчастої цибулі (можна замороженої)
100 г листів шпинату
100 г цукіні 
100 г фенхелю (або ½ ч. л. насіння)
40 г пармезану 
1,5 л води
1 ст. л. оливкової олі
сіль до смаку 

Для фрикадельок
300 г курячого філе 
1 яйце 
20 г шпинату 
50 г стебел селери 
3 ст. л. панірувальних сухарів  
сіль і перець до смаку

Насичений смаком та ароматом. Рецепт італійського супу з фрикадельками: Покроковий рецепт

Крок 1

Підготуйте овочі та зробіть з них засмажку. Моркву (150 г) та по 100 г цибулі й кореня фенхелю очистьте та наріжте невеликими однаковими кубиками. Так само поріжте один цукіні та 150 г стебел селери. Розігрійте пательню з 1 ст. л. оливкової олії та перекладіть спочатку моркву і цибулю. Обсмажте до м’якості, а потім додайте фенхель, цукіні та селеру. Обсмажуйте 1-2 хвилини. Цукіні швидко розварюється, тож зауважте це. Корінь фенхелю можете замінити насінням, використавши ½ ч. л, аби отримати кроповий аромат та смак.

Крок 2

У каструлю налийте 1,5 л води та викладіть туди овочеву піджарку. Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні 20 хвилин. Посоліть до смаку. 

Крок 3

Зробіть фарш для фрикадельок. Двічі перекрутіть через м’ясорубку 300 г курячого філе, а також 20 г листя шпинату та 50 г стебел селери. За бажанням використовуйте заморожений шпинат, але попередньо розморозьте та добре вижміть, аби позбутися зайвої рідини.

Крок 4

У фарш додайте яйце та 3 ст. л. панірувальних сухарів. Посоліть і поперчіть до смаку. Сформуйте маленькі фрикадельки та додайте у суп. Їх можна попередньо обсмажити, тоді у вас вийде апетитна золотава скоринка та ще насиченіший смак.

Читайте також: Грецький суп з фрикадельками - прекрасне перше блюдо для всієї родини

Крок 5

Варіть суп з фрикадельками ще 5-7 хвилин, зніміть з вогню. Подрібніть 100 г листів шпинату та додайте в суп. Розлийте по тарілках і додайте тонкі слайси пармезану (40 г), нарізані економкою. 

Готувати - це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 633


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook