лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт торта бенто

Рецепт торта бенто
Останнім часом у мережі популярні бенто торти.

Вагою не більше ніж 400 грамів і діаметром 10-12 см.

Бенто торт — це мініторт, призначений для одного або пари. Він упаковується в екологічну коробочку із цукрової тростини (у Південній Кореї, принаймні) і супроводжується такою самою екологічною вилкою. Іноді у наборі йде ніж та свічка, якщо торт призначається для дня народження.

Через невеликі розміри та упаковку бенто торти ще називають "ланч-бокс" тортами.

Декор цих тортиків дуже простий і милий. Зрозуміло, що цільова аудиторія цих десертів — це дівчата чи діти. Часто їх дарують на пікніках або на святах в офісі. Вони зазвичай легкі та не надто солодкі.

Хоч готувати маленькі тортики вигадали у Південній Кореї, сам термін "бенто" — японський. Так називають ланч-бокс та його вміст. У Японії існує ціла культура оформлення бенто. Люди люблять купувати їх у подорожах, щоб ознайомитись із місцевою кухнею.

Зазвичай його роблять легким, нежирним, не дуже поживним і не надто солодким, адже він іде як перекус. Начинки можуть бути різні. Часто бенто-торт прикрашає кумедний напис та смішний малюнок.

Бенто торт. Три правила:

Вага не повинна перевищувати 300-400 г;
Упаковка у ланч-бокс;



Прикрашений милим та злегка недбалим декором.

По суті будь-який улюблений торт може стати "бенто". Головне, зробити його маленьким та правильно упакувати. І є дві хитрості, ви можете пекти торт у маленькій формі, а можете спекти бісквіт на деку і формою вирізати з нього коржі для бенто торта.

Читайте також: Рецепт фантастично ніжної та ароматної курки із овочами по-італійськи

Цей спосіб підійде, якщо ви збираєтеся зробити більше, ніж один тортик і коржі вийдуть рівнішими.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 528


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook