лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Божественний вершковий смак: ніжний крем Шарлотт від Євгена Клопотенка

Ви любите заварний крем та точно знаєте, що ваші десерти з ним зачаровують? А як щодо більш вершкового насиченого смаку та ніжного ванільного аромату? Пропонуємо приготувати повітряний крем Шарлотт. Щоб уявити, яким він буде, згадайте смак крему в київському торті. Той, від якого перехоплює подих, аж так смачно. А потім використовуйте його для тієї випічки, для якої зазвичай робите заварний крем: намащуйте ним торт Наполеон, заповнюйте трубочки чи просто викладіть в креманки та подайте як самостійний десерт з пісочним печивом. Його ніжність змусить кожного попросити добавки.

Поради з приготування крему Шарлотт

Для насиченого вершкового смаку та аромату, беріть вершкове масло найвищої жирності та молоко не менше 2,5%. Цукор використовуйте до свого смаку, але в нашому рецепті пропорції ідеальні, щоб солодкість не затьмарювала основний вершковий смак. Збивати треба наполегливо, не поспішаючи додавати суміш з молока та яєць до масла. Крем повинен поволі загуснути, багато рідини одразу може зашкодити цьому процесу.

Інгредієнти

200 г вершкового масла 82,5%
70 г цукру 
2 яйця 
10 г ванільного цукру 
100 мл молока 2,5%

Крем Шарлотт: покроковий рецепт

Крок 1

Дістаньте з холодильника вершкове масло, щоб воно стало кімнатної температури.

Крок 2

В сотейник влийте 100 мл молока 2,5%, вбийте 2 яйця, всипте 70 г звичайного та 10 г ванільного цукру. Ставте на вогонь та постійно мішайте віничком, щоб розчинився цукор та не згорнулися яйця.

Крок 3

Після закипання зменште вогонь до мінімального та варіть ще 10-12 хвилин, щоб цукор розчинився.

Крок 4

Зніміть суміш з плити та дайте охолонути до кімнатної температури. Вона має бути густою.

Крок 5

Поріжте шматочками 200 г вершкового масла 82,5% кімнатної температури та покладіть в чашу комбайна чи миску. Збивайте до побіління насадкою віничок або використайте міксер.  

Читайте також: Готуємо шоколадний рулет із кремом

Крок 6

Повільно, невеликими порціями вводьте у масло молоко з яйцями, не перестаючи збивати. Готовий крем має бути густим, однорідним та блискучим. Змащуйте ним коржі торта чи подавайте до столу з печивом.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 340


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook