лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Спробуйте щось справді ніжне: курячі печінкові оладки від Євгена Клопотенка

Якщо ви часто готуєте печінкові оладки, то у вас точно є свої секрети та лайфхаки, як це робити найкраще. Але у нас все одно є що сказати та порадити. І ми впевнені, що приготувавши цю страву за нашим рецептом, ви ще більш удосконалите свій. А якщо ви, знаючи про користь курячої печінки, вирішили готувати саме з неї, проте досі не знайшли свої ідеальні курячі печінкові оладки, то наразі можете видихнути: наші – саме такі. Поговоримо про їх секрети.

Щоб печінкові оладки вийшли якнайкраще

Для цього нам потрібна найсвіжіша куряча печінка. Так і скажіть продавчині у магазині. Ну і звісно, перевірте дату на пакованні.

Хороша печінка має бути коричневого кольору з легким бордовим відтінком, без темних плямок, пружна і мати приємний солодкуватий запах. Її поверхня – гладкою, з блискучою плівочкою.

Для густини у печінковий фарш ми додаємо манку, це допоможе оладкам тримати форму та залишатись при цьому пружними та ніжними.



Але найголовніший секрет найкращих будь-яких печінкових оладок – у цибулі. Ми її підсмажуємо до прозорості, а не додаємо сирою. Вона у страві не відчувається, але дає неймовірну ніжність та апетитність.

І наостанок маленька порада – подавайте оладки гарячими. Лише так ви зможете відчути увесь той смак, який маєте відчути. А він – пречудовий!

Інгредієнти

700 г курячої печінки
3 ст. л. манки
1 цибулина
1 зубчик часнику
1 ч. л. коріандру
2 яйця
150 мл олії (для смаження цибулі та котлет)
сіль перець до смаку

Печінкові оладки: покроковий рецепт

Крок 1

Очистьте одну цибулину і поріжте великими кубиками. Зубчик часничку – дрібненько. Розігрійте пательню з 2 ст. л. олії, покладіть в неї подрібнену цибульку і часник. І смажте до прозорості. Вимкніть плиту і залиште суміш остигати.

Крок 2

Очистьте від плівок, судинок та жиру 700 г курячої печінки. Додайте охолоджену цибулю з часником та перебийте до однорідної маси у чаші блендера.

Крок 3

Вбийте 2 яйця, додайте 3 ст. л. манки, сіль та перець, мелений коріандр. Ще раз перебийте.

Крок 4

На розігріту пательню з олією ложкою кладіть печінкову масу, формуючи печінкові оладки, та смажте до золотавого кольору з обох боків. Це приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Читайте також: Готуємо ніжні та корисні печінкові оладки з кабачками

Крок 5

Подавайте зі сметаною чи смаженою цибулею, як вам більше до смаку. Але обов'язково гарячими.

Готувати – це просто!скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: klopotenko.com  Переглядів: 336


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook