лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Рецепт домашнего зефира маршмеллоу

Осіння кава — це окремий вид затишку та атмосфери, котрий хочеться створювати в цей сезон. Найпопулярнішою кавою стає пряне гарбузове лате, але не менше уваги отримують так само карамельні сиропи, збиті вершки та повітряний зефір.

Розповідаємо, як приготувати маршелоу в домашніх умовах.

Рецепт маршмелоу

Інгредієнти:

3 великих яєчних білка
30 г желатину (або 13 листів желатину)
700 г цукрової пудри
1,5 ст.л. рідкої глюкози
1 стручок ванілі
Для припилювання:

100 г цукрової пудри
4 ст.л. кукурудзяного борошна



Приготування:

1. Збийте яєчні білки міксером, поки не утворяться м’які піки.

2. Помістіть желатин у глибоку миску, залийте 200 мл холодної води та залиште.

3. Покладіть цукрову пудру, рідку глюкозу та 300 мл води у велику каструлю та варіть на середньому вогні, поки суміш не досягне температури 130С.

4. Зніміть каструлю з вогню, а потім додайте желатин і воду, в якій він замочувався, до гарячого цукру. Будьте обережні або одягніть кухонні рукавички, оскільки цукор може «стріляти». Перемішуйте, поки желатин не розчиниться, потім обережно перелийте суміш у жаростійку посудину.

5. Дозбийте білки до стійких піків, потім, збиваючи, влийте в білки теплий сироп рівномірною цівкою.

Продовжуйте збивати суміш, поки вона не стане гладкою і блискучою, потім додайте ваніль. Збивайте ще 8−10 хвилин, поки суміш помітно не загустішає.

6. Візьміть глибоку прямокутну форму, застеліть її харчовою плівкою та змажте соняшниковою олією. Змішайте разом цукрову пудру та кукурудзяне борошно, третину суміші рівномірно розсипте по формі. Викладіть у форму майбутній зефір, розрівняйте та лишіть на 2 години.

7. Застеліть кухонну поверхню великим аркушем пергаменту для випічки і просійте на нього другу третину цукрової суміші та кукурудзяного борошна. Переверніть готовий зефір на припорошений аркуш і зніміть харчову плівку. Злегка присипте пудрою.

Читайте також: Готуємо смачний зелений борщ на овочевому бульйоні

8. Посипте пудрово-кукурудзяною сумішшю ніж і наріжте маршмелоу на порційні шматочки бажаного розміру. Нарізані шматочки одразу посипайте пудрою, щоб вони не злипалися. Зберігайте в герметичному посуді, щоб маршмелоу не обвітрювались та не тверділи.
Источник: Новости Юскачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: newsyou.info  Переглядів: 348


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook